Avoinna arkisin

Rengasvarasto / hotelli 8.00-15.00

Asiakaspalvelu 7.30-17.00

Huolto 8.00-16.00

Viikonloppuisin suljettu

Renkaiden kausisäilytys 119,90

Tarjous kanta-asiakkaille 99,90

Varastossa olevien renkaiden vaihto toisiin renkaisiin, esim. autonvaihdon yhteydessä käsittelymaksu 25,-

Renkaiden noutotilaus tehtävä 2 arkipäivää etukäteen.


Rengashotellin ja renkaidenvaihdon ajanvaraus
RENKAIDEN SÄILÖSOPIMUS


YLEISET PALVELUEHDOT

1. Yritys

Servon Oy (jäljempänä Servon) tarjoaa asiakkailleen sopimukseen perustuvia rengaspalveluita. Yhtiön yhteystiedot ovat seuraavat: Hannuksenpelto 14 A 02270 Espoo 0400-605585 rengashuolto@servon.fi

2. Säilytettävät renkaat

Asiakkaalla on oikeus käyttää säilytyspalvelua ainoastaan omistamiinsa renkaisiin. Hyväksymällä nämä sopimusehdot asiakas on vakuuttanut renkaat omaksi omaisuudeksi. Sopimus on asiakaskohtainen eikä säilytyssopimusta voi siirtää toiselle henkilölle esimerkiksi auton myynnin yhteydessä.

3. Palvelun sisältö

Palvelupaketin sisältö vaihtelee sen mukaan mitä lisätöitä asiakas on tilannut

3.1. Säilytys

Sopimuksella tarjotaan asiakkaan renkaille ja vanteille (max4kpl) säilytystila yhden säilytyskauden ajaksi Servonin tiloissa.

Pelkkiä vanteita emme säilytä. Pultteja, muttereita, soviterenkaita tai pölykapseleita emme säilytä.

Sopimuskausi kesäsäilytykselle voi alkaa aikaisintaan 1.3 ja loppuu viimeistään 30.11. Sopimuskausi talvisäilytykselle voi alkaa
aikaisintaan 1.10 ja loppuu viimeistään 31.5. Servonin rengashotellissa renkaat säilytetään aina sisätiloissa ja erityisesti renkaiden säilytykseen suunnitelluissa tiloissa.

Sopimus lasketaan automaattisesti jatkuvaksi, jos asiakas ei nouda renkaita ja vanteita sopimuskauden päätyttyä.

3.2. Vakuutus

Motonet Oy on vakuuttanut säilytyksessä olevat rengassarjat. Vahinko tilanteessa käytetään ensisijaisesti ajoneuvon omaa vapaaehtoista
ajoneuvovakuutusta (Kasko).Ajoneuvon omistaja / haltija toimittaa Motonet Oy:lle vahinkotilanteessa, ajoneuvovakuutuksen perusteella tehdyn korvauspäätöksen tai luotettavan selvityksen siitä, ettei vapaaehtoista ajoneuvovakuutusta ole.


3.3. Asiantuntijan arvio

Servonin rengasalan ammattilaiset suorittavat arvion säilytettävistä renkaista. Arvioinnissa katsotaan mm. urasyvyys, pintojen kulumisen tasaisuus ja renkaiden valmistusvuosi. Nastarenkaissa katsotaan myös nastojen kunto silmämääräisesti. Servonin kuntotiedot renkaista ovat viitteellisiä ja renkaiden käyttöikä riippuu asiakkaan omasta ajotavasta. Tämä palvelu kuuluu kaikkiin rengashotellin palvelupaketteihin.


3.4. Pesu

Renkaat ja vanteet pestään ja kuivataan.


3.5. Alleasennustyöt

Alleasennustyöt suoritetaan kauden alussa. Alleasennustyöt eivät sisällä vannetöitä tai tasapainoitusta.


3.6. Ilmapaineen tarkastus

Ilmapaineen tarkastus suoritetaan säilytettäville renkaille alleasennuksen yhteydessä.


3.7. Rengaspaineen valvontajärjestelmä

Mittaristosta tehtävä järjestelmän uudelleenkalibrointi sisältyy alleasennukseen. TPMS venttiileiden testerillä ohjelmointi veloitetaan
kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.


3.8. Tasapainotus

Tasapainotamme tilauksesta säilytyksessä olevat renkaat kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tasapainotus tulee tilata viimeistään 48h ennen alleasennusaikaa.


3.9. Vannetyöt

Irtorenkaat asennamme vanteille kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Mikäli Asiakaalla säilytyksessä irtorenkaat tästä
mainittava ajanvarauksen yhteydessä.


3.10. Jälkikiristys

Jälkikiristys suoritetaan arkisin klo 8:00-15:00 välisenä aikana. Alumiinivanteet jälkikiristettävä 50-100km ajon jälkeen.


3.11. Renkaiden nouto

Renkaiden noudosta on ilmoitettava 2 arkipäivää aikaisemmin. Renkaiden luovutus arkisin klo 8:00-15:00 välisenä aikana.


3.12.Auton vaihto sopimuskauden aikana

Auton vaihdosta sopimuskauden aikana veloitamme kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Renkaiden noudosta on ilmoitettava 2 arkipäivää aikaisemmin. Renkaiden vastaanotto ja luovutus arkisin klo 8:00-15:00 välisenä aikana.


4. Asiakastietokanta

Sopimuksen tekemisen yhteydessä Asiakasta koskevia tietoja rekisteröidään Servonin asiakastietokantaan. Asiakkaan henkilökohtaiset tiedot tallennetaan alan standardeja noudattaen ja henkilötietolain sekä sovellettavien turvallisuusmenetelmien ja -käytäntöjen mukaan. Asiakkaalla on oikeus saada tieto rekisteröidyistä tiedoista ja pyytää niiden oikaisua. Palvelun ostamisen yhteydessä asiakkaasta tallennetaan seuraavat tiedot:

- nimi

- yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)

- rekisterinumero

- renkaiden ja vanteiden merkki ja malli sekä koko

Servon ei luovuta kirjaamiaan henkilötietoja ulkopuolisille ilman Asiakkaan omaa suostumusta, mutta tietoja voidaan käyttää Servonin omassa suoramarkkinoinnissa. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai sopimuskauden päätyttyä poistaa tiedot rekisteristä kokonaan lähettämällä yksilöity pyyntö sähköpostilla palveluntarjoajalle.


5. Hinnasto

Hinnat sisältävät aina kulloinkin voimassa olevat arvonlisäveron. Kausisäilytyksen hinta sisältää yhden rengassarjan (MAX 4KPL) säilytyksen yhden kauden ajan. Jos renkaita ei ole noudettu kyseisen kauden loppuun mennessä, on asiakas velvollinen maksamaan renkaiden säilytyksestä kulloinkin voimassa olevan uuden kausisäilytyshinnan. Tällöin asiakkaalle lähetetään lasku sopimuskauden päätyttyä. Maksukehotus viivästyskorkoineen lähetetään 14 vrk kuluttua ensimmäisen laskun eräpäivästä. Mikäli asiakas ei ole kahden (2) kirjallisen muistutuksen jälkeen maksanut laskua neljäntoista (14) päivän kuluessa toisesta muistutuksesta, renkaat ja vanteet katsotaan hylätyiksi ja ne siirtyvät Servonin omaisuudeksi.


6. Vastuu renkaiden vahingoittumisesta tai katoamisesta

Motonet Oy on ottanut kiinteistövakuutuksen, jolla vakuutetaan ainoastaan Servon hallitsema kiinteistö. Varastoitujen tavaroiden
vakuuttaminen on yksin Asiakkaan vastuulla. Servon ei vastaa asiakkaan renkaille aiheutuneista vahingoista, jotka aiheutuvat tulipalon, varkauden, tuholaisten, vesivahingon, ilkivallan muun vastaavan syyn seurauksena. Asiakas vakuuttaa omalla kustannuksellaan olevan irtaimiston (esim. autovakuutus). Vakuutusehtojen mukaisesta vakuutusturvasta suhteessa Asiakkaaseen vastaa vakuutusyhtiö yksin eikä Asiakkaalla ole oikeutta esittää Servonta kohtaan vakuutuksesta johtuvia vaatimuksia. Servon ei vastaa mikäli asiakas on huomautuksesta huolimatta vaihdattanut alle renkaat jotka ovat vialliset tai kulutuspinta loppu tai loppumassa. Vastuu renkaista ja niiden käytöstä kuuluu pääasiassa asiakkaalle. Servonin kuntotiedot renkaista ovat viitteellisiä ja renkaiden käyttöikä riippuu asiakkaan omasta ajotavasta. Emme vastaa hajonneista tai katkenneista muttereista, pulteista, lukkopulteista tai lukkoavaimista.


7. Muita ehtoja

Mikäli renkaiden säilytyskohde joutuu tulipalon tai muun force majour tapaturman kohteeksi ja tilat menevät käyttökelvottomaksi,
säilytyssopimus lakkaa. Tällöin Servonilla ei ole velvollisuutta tarjota Asiakkaalle muita säilytystiloja ennen tilojen kunnostusta tai uudelleenrakentamista.